Norge Sverige håndball

Sluttspillet Anders Granström 2021-11-08T2104460100. 1645 ØIF Arendal Elite Elverum TV 2 og Play---.


Netherlands Norway Highlights Women S Ehf Euro 2020 Youtube

Beate Oma Dahle NTB Foto.

. De skandinaviske søknadene var de eneste for herre-EM i 2026 og kvinne-EM i 2028 og slik sett hadde de tre nasjonene. Spilleprogrammet ble endelig spikret natt til onsdag. Igjen er Norge bak Frankrike som vant også dette.

Norge - Puerto Rico 43-7 21-3 CASTELLÓNOSLO Dagbladet. Ny norsk målorgie i håndball-VM. I 2025 skal herrene spille i Norge Kroatia og Danmark.

Torsdagens motstander Puerto Rico tapte hele 55-15 mot Nederland og 48-10 mot Sverige men kom seg videre etter 30. Puerto Ricos Nathalys Ceballos til venstre og Norges Maren Aardahl i VM-kampen i håndball. Vertskapet ble vedtatt på Det europeiske.

Søknaden fra Norge Sverige og Danmark var den eneste til mesterskapet om drøyt fire år. Det ble klart på Det europeiske håndballforbundets EHF kongress i Wien lørdag. Her finner du all informasjonen for sluttspillet i herrenes europamesterskap 2022.

I hovedrunden vant Norge alle sine tre kamper mot Portugal Algerie og Island. Sverige-duell i VM blir lørdagsunderholdning. NM Senior kvinner finale Kl.

Katrine Lunde avslutter VMs. Danskene beholdt derfor tittelen som verdensmester mens svenskene hadde et vanvittig bra mesterskap. Norge vant to av sine kamper mot Sveits og Østerrike.

5 hours agoSverige gjorde jobben i håndball-VM med 34-30 over Romania. Lørdag smeller det i naboduellen mot Sverige. Når det kommer til kanaler som viser håndball er det bare å følge med når mesterskap eller kamper nærmer seg for vi lister opp håndball i Norge på live stream og tv.

4 hours agoSverige gjorde jobben i håndball-VM med 34-30 over Romania. NENT Group har de norske tv-rettighetene til håndball-VM som betyr at at EM og VM sendes på TV3 Viasat 4 og Viaplay. Lørdag smeller det i naboduellen mot Sverige.

Sluttspillet Håndball-EM 2022 i Ungarn Slovakia. Sveriges Linn Blohm jubler etter et mål i VM-kampen i håndball mot Romania. Det er to kvartfinalebilletter på spill i den norske gruppen i hovedrunden.

Snaut tre år senere går kvinnenes europamesterskap i Norge Danmark og Sverige. I sluttspillet går kun de to beste lagene fra hver. EHF har vedtatt at Norge Sverige og Danmark skal arrangere EM for menn i 2026 og EM for kvinner i 2028.

Slo Puerto Rico 43-7. Etter 15 minutter var Norge foran med 10-5. VM-parodien er over for de norske håndballjentene med 43-7 mot Puerto Rico.

De seks andre er delt ut tidligere i VM. 1200 Melhus Charlottenlund TV 2 Sport 2 og Play. 1415 Molde Elite Vipers Kristiansand TV 2 Sport 2 og Play.

Det skandinaviske samarbeidet Danmark Sverige og Norge skal altså nå også arrangere EM for menn i 2026 og kvinner i 2028. 4 hours agoSverige vant i håndball-VM. Norges herrelandslag ble seedet fra den nest høyeste gruppen og kom i Gruppe E.

Håndball-EM for menn i 2026 skal arrangeres i Skandinavia. Lørdag smeller det i naboduellen mot Sverige. 2 days agoNorge har tatt tre gullmedaljer i VM og de har hatt et godt tak på Sverige.

Norge tapte mot Spania i kvartfinalen mens Danmark vant over Sverige i finalen. Norge får to senkamper og møter Sverige midtveis i hovedrunden i håndball-VM. Sverige-duell i VM blir lørdagsunderholdning Norge får to senkamper og møter Sverige midtveis i hovedrunden i håndball-VM.

Sverige vs Serbien 1600 Ystad Arena. Nikola KrsticNTB Av Espen Hågensen Rusdal. Norge - Puerto Rico.

For å se hvem som sender kampene viser vi til vårt tv-skjema for Håndball-VM der samler vi alle informasjonen. 1000 Tertnes Håndball - Aker Topphåndball TV 2 Sport 2 og Play. KÖP BILJETT.

NM Senior menn finale Kl. Beate Oma Dahle NTB Foto. - Svenskene ligger og sover.

Se fullt program lenger ned i saken. VM i håndball finenr sted i Spania 2. Alle er vant.

Ny norsk målorgie da Norge knuste Puerto Rico i håndball-VM. Norge trenger minst ett poeng mot Nederland for å gå videre men uavgjort kan vise seg ikke å holde. VM-parodien er over for de norske håndballjentene med 43-7 mot Puerto Rico.

Norge trenger minst ett poeng mot Nederland for å gå videre men uavgjort kan. Seier over svenskene sikrer norsk kvartfinaleplass før kampen mot Nederland to dager senere. De tre nabolandene har forent seg under merkelappen Scandinavia Connect.

Puerto Ricos Nathalys Ceballos til venstre og Norges Maren Aardahl i VM-kampen i håndball. Norge har kun tapt to av de siste 16 kampene mot naboene våre. NM Junior gutter finale Kl.

I kampen mot Frankrike endte på 4 plass ble det tap. Sverige gjorde jobben i håndball-VM med 34-30 over Romania. Programmet i håndball-VM er likt.

Det ble klart da Det europeiske håndballforbundet EHF lørdag avholdt ekstraordinær kongress i Wien. Håndball-EM for menn i 2026 skal arrangeres i Skandinavia. Torsdagens motstander Puerto Rico tapte hele 55-15 mot Nederland og 48-10 mot Sverige men kom seg videre etter 30-24 seier mot.

Norge får to senkamper og møter Sverige midtveis i hovedrunden i håndball-VM. Norge må ha poeng mot Nederland for å nå kvartfinale. VM-parodien er over for de norske håndballjentene med 43-7 mot Puerto Rico.

Håndball-VM for kvinner i 2023 går i Norge Sverige og Danmark. Det vises veldig mange håndballkamper på tv og live stream i løpet av året og rettighetene eies av forskjellige distributører. Spilleprogrammet ble endelig spikret natt til onsdag.

Katrine Lunde avslutter VMs hovedrunde mot Nederland. Så er det klart for et sluttspill. Norge trenger minst ett poeng mot Nederland for å gå videre men uavgjort kan vise seg ikke å holde.

Håndball-VM 2021 for menn ble spilt mellom 14. Det er ingen tidsforskjell mellom Norge og Spania så man slipper å bekymre seg for ugunstige spilletider. Beate Oma Dahle NTB.

Sverige fikk det stadig tyngre med å lure ballen forbi målvakt Solberg mens Norge scoret jevnt og trutt. 23 april Sverige vs Turkiet 1600 Helsingborg Arena. Håndball-VM 2021 for menn.


Group Ii Womens European Handball Championships Sweden Photos And Premium High Res Pictures Handball Sport Event Women


Pin Pa Handball


Norway Head Up Ehf Euro 2020 Power Rankings Women S Ehf Euro 2020


Romania Norway Highlights Women S Ehf Euro 2020 Youtube


Handball Women S Cl


People Photos Handball Olympic Handball Olympics


Norway Sweden Handball World Women S Championship 2017 Youtube


Pin De Lilien Cs Em Handball Handebol Esporte Fotografias


Group Ii Womens European Handball Championships Sweden Photos And Premium High Res Pictures Handball Women Sweden


Sweden Norway Handball World Men S Championship 2019 Youtube


Goteborg Sweden Gothenburg Sweden Visit Sweden Sweden Travel


Photos And Premium High Res Pictures Handball Handball Players Women


Norway Poland Highlights Women S Ehf Euro 2020 Youtube


People Photos In 2021 Team Handball Women S Handball Handball


Germany Norway Highlights Handball Women S Ehf Euro 2020 Youtube


Group Ii Womens European Handball Championships Sweden Photos And Premium High Res Pictures Handball Women S Handball Handball Players


London 2012 Summer Olympics Olympic Videos Photos News Idrott


Norway Denmark Handball Women S World Championship 2019 Youtube


In The Summer Games Norway Rallies Around Its Women S Handball Team The Torch Npr

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel